De Zeeuwse dag van de Architectuur Prijs 2014

In aanloop van ‘de Dag van de Architectuur’ op 20 en 21 juni a.s. heeft AAZeeland de ‘Zeeuwse Dag van de Architectuurprijs’ in het leven geroepen.

Op 10 jan j.l. ging de facebook pagina online waar iedereen interieur, landschap en bouw projecten konden insturen. Er kon direct op deze projecten worden gestemd door deze te ‘lik-en’.

Na 3 maanden staat de teller op meer dan 850 stemmen verdeeld over 25 toonaangevende projecten die in 2013 zijn opgeleverd in Zeeland, ontworpen door ontwerpers en/of architecten uit Zeeland maar ook van daarbuiten. 31 april sluit de mogelijkheid tot insturen en stemmen van projecten. Er kan dus nog ruim een week worden gestemd op facebook ‘DVDA Zeeland’. Uit de instuurde projecten worden 5 projecten gefilterd waar het meeste op is gestemd, deze worden in een apart album geplaatst waar er opnieuw kan worden gestemd.

 

Op zaterdag 21 juni wordt de winnaar bekend gemaakt op het expo/event van de Dag van de Architectuur waar alles is te vinden over (ver)bouwen en (her)inrichte, dit wordt gehouden aan de van de Spiegelstraat 54 te Goes op 20 en 21 juni.

 

inzendingen
DVDA prijsvraag