1e kwartaal 2014

AAZeeland.

In het 1e kwartaal werd Wijs-Man Bouwadvies van Erik Wijsman definitief toegevoegd als AAZ-lid. Met de komst van Erik is het 5e
Bedrijf aangesloten bij AAZeeland. Met als hoofdmoot bouwmanagement en regie past Wijs-Man bouwregie goed bij de rest van de AAZ leden en filosofie. In het 1e kwartaal is ook stagiair Dirk-Jan Verboom bij AAZeeland werkzaam voor 20 weken. In het 1e kwartaal waren de leden vooral druk bezig met de voorbereidingen voor de Dag van de Architectuur en de daaraan gerelateerder prijsvraag. Er waren mede hiervoo o.a. intervieuws voor Omroep zeeland en Zeeland Business. Er werd tevens een Facebook pagina gestart waar de diverse projecten op worden geplaatst.

buroSALT

De maand januari begon vrij rustig voor buroSALT, de 1e 2 weken bleek het rustig. Daarna kwamen toch de aanvragen weer op gang en ondertussem zijn er in het 1e kwartaal een aantal werken binnengehaald waar buroSALT het de rest van het 1e kwartaal lekker druk mee had. Vooral in de recreatie is buroSALT steeds meer werkzaam in b.v. vakantiewoningen en strandpaviljoens. Daarnaast werd eind maart een leuk project in de markt gezet voor Goes-Noord. Na 2 weken verkoop waren er al 5 van de 8 woningen in optie, en dat is in deze tijd een mooie score. Verder is ook het project Duovilla in Heinkenszand nu in voorbereiding. Tussendoor de drukke werkzaamheden is buroSALT ook druk bezig met de voorbereiding van de DvdA 2014 samen met de andere AAZeeland leden.

EcoSCAPE

heeft dit kwartaal hard gewerkt aan de totale uitvoering van twee projecten: Sportpunt Zeeland en een privée tuin in Middelburg. Beide zijn zo goed als afgerond en hebben alleen nog nazorg nodig. De nieuwe projecten waar EcoSCAPE vanaf 1 mei zich gaat bezig houden is een privé tuin in Oostkapelle, het ontwerp van een project in Dubai en een detail ontwerp voor een project op de Maladieven. Verder is EcoSCAPE benaderd voor een project in Kazachstan en zal het in september beginnen met de aanleg van een grote tuin in ‘S-Heerhendrikskinderen. Al met al een drukke periode!

 

P1060168